На снимачната площадка на "Приятели"

Това, което със сигурност издаде трейлърът на специалния епизод е, че ще се плаче!

eva.bg 20 May 2021

Снимка: Instagram

Виждаме познати декори, а на тях – познати лица. Да, малко попроменени с времето, но същите лица, с които са израснали няколко поколения и които са ни дарили с много смях: Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк, Лиса Кудроу и Матю Пери.

Става дума за трейлъра на специалния епизод на „Приятели“, който HBO Max ни готви. А това, което можем да кажем със сигурност, е че ще се плаче!

Актьорите се връщат на снимачната площадка на култовия сериал, но не като героите си, а по-скоро като себе си. Но тези герои са толкова основна част от животите на шестимата, че в някакъв момент преживяванията им неминуемо се сливат с реалността. Дженифър, Кортни, Дейвид, Мат, Матю и Лиса са близки приятели в истинския живот до ден днешен, 17 години излъчването на последния епизод на сериала през 2004 г.

В трейлъра ги виждаме да разиграват някои от игрите, които сме гледали в сериала, да обсъждат любими моменти, споделяйки още любопитни факти за снимачния процес. Премиерата на специалния епизод е 27 май. А засега, гледайте трейлъра!

1 КОМЕНТАР
1
Никсън
22 May 2021, 08:17

Не се плаче,направо се реве с глас !

ТВОЯТ КОМЕНТАР