Адел на 33

eva.bg 06 May 2021

Снимка: Instagram

Адел вече е на Христова възраст и по всичко личи, че никога не е била толкова свободна и щастлива, както на този свой рожден ден.

Докато миналата година все още се справяше с раздялата със съпруга си и се бореше да свали сериозно количество килограми от тялото си, то сега всичко това е зад гърба й. Тя е щастливо разведена, майка на прекрасно момченце, готви нов албум, гордее се с новата си фигура и реши да ни покаже колко се радва на своите 33 години, споделяйки няколко снимки в Инстаграм.

„Thirty FREE“ написа тя към няколкото кадъра, които сподели с милионите си почитатели. На тях наистина изглежда свободна и безгрижна.

На един от кадрите без грам притеснение се показва без грим, въпреки че фотосът е черно-бял. На друг пък е в уникална рокля на Altuzarra с цена 2156 английски лири.

Виждаме я безгрижна и свободна и на снимка в морето, където е в цял бански.

Казват, че на 33 човек се чувства най-щастлив, убеден че всичко най-хубаво му предстои. Защото на 33 вече си натрупал достатъчно житейски опит и в същото време не си уморен от предизвикателствата на живота, а ги очакваш с нетърпение.

Честити да са тези 33 години и на Адел!

„Хубавият живот не е лесният живот. Никога досега не съм си давала сметка, че аз самата съм отговорна за своето щастие и свобода! И кой е осъзнавал, че собствената му свобода освобождава и другите около него? Аз не го осъзнавах! Смятах, че сме създадени, за да търпим стрес, да не се поставяме никога на първо място и да изживяваме трагична съдба, точно като герои на Дисни“, заяви преди време Адел.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР