София Моно се завръща

От 1 до 22 юни в парка на Военна академия с три нови заглавия

01 May 2021

Биографичният моноспектакъл на Александра Сърчаджиева "На живо", премиерният на Камен Донев -"Лекция 3 Възгледите на един учител за силата на словото" и "Мистериите на траките" на Драматичен театър "Любомир Кабакчиев", Казанлък са трите премиери в афиша на единайстото издание на театралния фестивал, което ще се състои отново в прекрасния парк на Военна академия под звездите.

Моноспектакълът на Александра Сърчаджиева по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо разказва за най-трудните и най-хубавите мигове в живота на актрисата. Несподеляни досега моменти ще изненадат дори близките й. Можем да го гледаме на 15 юни.

Камен Донев ще изнесе "Лекция 3 Възгледите на един учител за силата на словото" на 10 и 13 юни.

"Мистериите на траките" ще бъдат изпълнени на 16 юни. Постановката е по стихове и сценарий на Димитър Кабаков, режисьор и хореограф - Светлин Ивелинов.

Сред актьорите, които ще видим по време на фестивала, са Виктор Калев, Ненчо Илчев, Димитър Живков, Николай Урумов, Аня Пенчева, Мариан Бачев, Александър Кадиев, Тончо Токмакчиев, Кирил Ефремов, Яна Огнянова.

Всички събития ще започват в 21 ч., с изключение на детските спектакли: мюзикъла "Алиса в Огледалния Свят" на "Бон-Бон Мюзик", детското представление "Маргаритка" по идея на Виктория Терзийска, балетните спектакли на Балет "Тиара" и "Магическият шоу-спектакъл" на Ненчо Илчев.

Билетите се продават в мрежата на Ticketportal.bg, бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, Office1Superstore. Цената им е от 10 до 50 лв.

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2021 г.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР