Как Джесика Алба отпразнува 40-ия си юбилей

eva.bg 29 April 2021

Снимка: instagram

Когато погледнем Джесика Алба, не можем да й дадем повече от 25 години. Актрисата обаче тъкмо отпразнува 40-ия си юбилей!

Алба прекара рождения си ден в компанията на най-близките си – съпруга си Кеш Уорън, трите си деца, като на празника й присъстваха и хора от екипа, с който актрисата работи в своя собствен бранд Honest.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Списание Vogue неведнъж кани Джесика да споделя своите тайни за красота. Това, на което тя винаги набляга, когато разказва за разкрасителните си ритуали, е че използва само натурални продукти, като не пренебрегва и масажа на лицето със специални уреди: „Масажът премахва поне 10 години от лицето ми!“, категорична е тя.

Друг важен фактор е спортът. Джесика тренира редовно, без да пести сили. Колкото и зает ден да има в офиса на компанията си, а след това с децата, тя успява да намери време за раздвижване. Вижте една от тренировките й тук.

Здравословният начин на живот е важен за актрисата, но тя се е научила на тези ценности по трудния начин: 

„Майка ми бе диагностицирана с рак, когато беше едва в началото на 20-те си години. Аз самата израснах с хронично заболяване и преди да навърша 11, вече бях претърпяла пет операции. Имах хронична алергия като дете и прекарвах доста време по болниците. Може би затова, когато първото ми дете се роди, нещо в мен се промени напълно. Разбрах, че искам да живея така, че да прекарвам колкото се може повече време с този малък човек, който се е появил на бял свят заради мен. Разбрах, че здравето е най-важната ценност. Адски трудно е човек да бъде щастлив, когато не е здрав. Всичко това много ме мотивира. Да, бях в пика на славата си, но осъзнах, че актьорството не е основното, с което искам да се занимавам“, казва тя. Така се ражда и идеята за марката Honest, известна с чистите си продукти не само за красота, а и за бебета. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Въпреки че вече не се появява толкова често във филмови продукции, Джесика продължава да е една от най-следваните знаменитости в социалните мрежи, а лицето й редовно краси най-престижните корици.

Вижте как се е променяла Джесика Алба от началото на кариерата си до днес тук

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР