Усмихнатият ден на Кейт и Уилям

eva.bg 28 April 2021

Снимка: Getty Images

След тежките дни за британската кралска фамилия, отново идва време за радост и смях. За Кейт Мидълтън и принц Уилям имаше повод за много усмивки през последните дни. Най-малкото им дете, принц Луи, навърши три годинки. А сега херцозите на Кеймбридж продължават дейността си и кралските си ангажименти постарому, радвайки се на пролетното слънце и възможността да се срещат с нови хора.

Последният им ангажимент бе благотворително събитие, посветено на деца и възрастни с увреждания. Кейт и Уилям поиграха голф с някои от присъстващите на събитието, като се забавляваха много.

Кейт си призна, че не е особено добра в голфа, но пък херцогинята отново изпъкна с небрежна и едновременно с това стилна визия. Тя облече тъмносини скини дънки, съчетавайки ги с кафяви боти на марката See by Chloé, с които сме я виждали многократно.

Уилям пък разказа история от живота си, свързана с голфа. Принцът разкри, че като малък негов приятел без да иска го удря в лицето с голф стик, което му оставя белег: „Наричам го „белегът на Хари Потър“, защото понякога не се вижда изобщо и никой не му обръща внимание, но в други ситуации изпъква и хората го забелязват мигновено. Точно като белега на Хари Потър“, шегува се Уилям.

Вижте усмихнатия ден на Кейт и Уилям в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР