Добавената стойност на минералния баланс в организма

Как да се презаредим дори в движение

26 April 2021

Напоследък живеем в постоянно търсене – искаме повече и то само от най-доброто. Всеки ден търсим различни решения за новите предизвикателства, пред които се изправяме. Но за да сме успешни, трябва да разчитаме не само на волята си, но и да дадем на тялото си достатъчно сили и жизненоважни вещества, които да го подкрепят по пътя към победата.

За да получим максимума, е важно и от своя страна да дадем повече. Така се раждат функционалните напитки – те носят на организма не просто хидратация, а цялостно освежаване с добавени полезни вещества за конкретно търсени ползи.

Отскоро на българския пазар, Aquarius Water + ™ осигурява така търсените намаляване на умората и отпадналостта и повишаване на имунитета. Как става това?

„Тайното оръжие“ в подкрепа на жизнеността

Магнезият е един от важните минерали в нашето тяло, който отговаря за множество химични реакции и процеси в организма, включително оптималната функция на мускулите и нервите, мозъчната функция, енергийния метаболизъм, регулиране на кръвната захар и кръвното налягане.

Този минерал няма как да се синтезира от организма и набавянето му става с храните или напитките, които консумираме. Някои от храните, богати на магнезий включват: бобови растения, семена и ядки, пълнозърнести изделия и зелени листни зеленчуци, като спанак.

Друг бърз и лесен начин за набавяне на една трета от препоръчителния дневен прием на магнезий е с Aquarius Water + ™ Червен портокал, обогатен с магнезий.

Минерал, който зарежда имунната система

Цинкът е познат на човечеството още от Древността. Интересното е, че днес една от употребите му в промишлеността е за производство на батерии.

В организма минералът също има роля, подобна на батерия за имунната система, защото е важен за различни аспекти на метаболизма на тялото, включително нормалната функция на имунната система, заздравяването на рани и синтезът на протеини.

Магнезият може да се набави чрез консумация на животински продукти като стриди, червено и птиче месо, боб, ядки и млечни продукти. Aquarius Water + ™ лимон е обогатен с цинк, който осигурява една трета от препоръчителния дневен прием на цинк само в една бутилка от 400 мл.

Натуралните вкусове, наслада за сетивата

И двата вида Aquarius Water + ™ - Червен портокал и Лимон, са с добавени натурални вкусове, които да допринесат за цялостното положително усещане при задоволяването на нуждите за хидратация, освежаване и „презареждане“ с минерали на организма ни. В случая добавените ползи и на двата вкуса идват с малко количество калории – едва 14 kcal / 100 ml.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР