Calvin Klein: Ти си архитектът на своя стил!

Новата колекция на бранда Blank Canvas ти дава думата

Александрина Петрова 16 April 2021

Формулата „Less is more“ отдавна е доказана от архитекта и последен ръководител на Баухаус, Лудвиг Мис ван дер Рое: Истината е в детайлите, а те изпъкват с чистотата на формите, с премахването на излишното и фокусирането върху най-важното – основата. Да, минимализмът отваря ново, широко поле за изразяване в средата на 20 в., а днес продължава да бъде двигателна сила в изкуството и модния свят.

В сърцето на модна къща Calvin Klein винаги е лежал стремежът да позволи на хората да бъдат себе си – без извинения, независимо къде са и с кого са, чувствайки се уверено в кожата си. Затова и дрехите в дългата модна история на марката са създавани като „втора кожа“ за своя притежател, със своите удобни, устойчиви модели, издържащи на теста на времето.

Calvin Klein наложи свой собствен минимализъм в модата, който е известен със своя сексапил и провокативност, запазвайки едновременно с това комфорта и небрежността. С артикулите на бранда фокусът попада върху индивидуалността, върху уникалния начин, по който проектираме стила си, като архитекти. Това е философията и на новата пролетна колекция на марката Blank Canvas („празно бяло платно“), довела ценностите на Calvin Klein на следващо ниво.

Базовите модели, като бялата тениска, класическите дънки и легендарните за бранда модели бельо с монограм, са гръбнакът на всеки гардероб, давайки свобода за изразяване и интерпретация. С тях ти си произведението на изкуството, наяве изпъква твоята индивидуалност.

Дрехите от Blank Canvas са като празно платно, върху което имаме свободата да творим. И говорейки за ярки индивидуалности, както винаги, новата кампанията на Calvin Klein е пълна с такива вдъхновяващи лица и попкултурни идоли - актьорът Джейкъб Елорди от популярния сериал Euphoria, номинираната за Грами рапърка и активист Megan Thee Stallion и др. Кампанията е заснета майсторски от Марио Соренти и режисирана от Терънс Нанс.

По-малкото е повече! Заложи на провокативния минимализъм на Calvin Klein в Blank Canvas, предоставящ своите утвърдени класики, които обаче са надградени с нови, устойчиви технологии като Air Fx Tech. Тези нови технологии, комбинирани с добре познатите силуети, създават иновациите и при бельото. В линията откриваме и полово неутрални модели като акцент при Jeans серията, допълнени от мото якета и памучни тениски. Ти имаш думата!

Колекцията е налична в магазините на Calvin Klein Jeans в  София в Paradise Center и Serdika Center.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР