Новият моден разказ на Furla

15 April 2021

Снимка: FURLA

#FUNFURLA - новата рекламна кампания на Furla за сезон пролет-лято 2021, празнува оптимизма и безгрижието на духа, гледащ напред, като същевременно подчертава своите отличителни италиански корени. Кампанията включва изображения и филм, и представя нова глава по отношение на креативността, комуникирайки веселия начин на живот. #FUNFURLA се превръща в послание на бранда, институционален манифест и естетическа ‘trait d’union’ сред всички канали.

Под мотото за свобода, радостна елегантност и приятелство, кампанията на Furla кани всички да се присъединят, да се забавляват и да се възползват от момента. Мечтателски, средиземноморски фон, открито небе и искрящо моресе превръщат в характерна среда за #FUNFURLA

Лятна мечта се разгръща в топъл, мек бриз с продукта в главна сцена. В игра на сенки и силуети, моделите се показват главно в заден план и чрез езика на тялото им мощно се предават неусетни чувства на сплотеност, свобода и лекота.

Неочакваните кадри подчертават необичайно движение, което заедно с новата колекция предава радост.

Меката цветова палитра на продуктите, показани на снимките с ‚ton-sur-ton’ ефекти или контрастни един на друг, допълнително засилва усещането за безгрижност. Стилът балансира умело обеми, пространство и цветове. Основните ценности на компанията за наследство и красиво италианско майсторство се предават чрез всеки образ.

Италианското крайбрежие е избрано за панорама на новия разказ на Furla. Радостни, свежи образи дават послание за позитивност, ново начало, вдъхновяващо пътешествие. Във видеото това усещане е подчертано от звука на „I tuoi baci“ на Cyril Giroux.

Furla ви кани да влезете в летен блян. Отворете очи: #FUNFURLA

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР