Принцовете Уилям и Хари заедно в мъката

eva.bg 11 April 2021

Принцовете Уилям и Хари ще застанат „рамо до рамо“ в траурното шествие при погребението на принц Филип следващата събота, съобщава „Дейли мейл“. Според кралските експерти това би могло да поправи "дълбоките щети", нанесени на връзката помежду им след скандалното интервю на Меган и Хари с Опра Уинфри.

За първи път двамата ще бъдат заедно, след като Хари сподели пред целия свят, че брат му е хванат „в капана на монархията“. Всички се питат дали това ще бъде началото на помирение между братята и какво ще говори езикът на телата им по време на процесията.

Меган, херцогинята на Съсекс, която е бременна с второто си дете и е в Калифорния, няма да присъства на погребението по медицински причини.

Източник съобщава, че макар напрежението да е било "високо" след последиците от интервюто на Опра на 7 март, кралското семейство е "обединено в скръбта" след смъртта на принц Филип.

Ковчегът на Единбургския херцог ще бъде транспортиран до параклиса „Сейнт Джордж“ за погребението му в събота в специално модифициран Land Rover, в чийто дизайн той е участвал. В траурната процесия пеша ще участват само най-близките членове на кралското семейство.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР