Рудолф ван Веен и неговото детско царство в „Пекарната на Рудолф"

„Пекарната на Рудолф: Малките пекари” можете да гледате от 6 април, всеки вторник от 13 ч. по 24Kitchen, а в априлския брой на EVA ви очаква ексклузивно интервю със самия майстор-сладкар Рудолф ван Веен.

eva.bg 04 April 2021

Снимка: 24Kitchen

"Как изглежда истинският пекар? Задължително усмихнат!" - казва холандецът Рудолф ван Веен, една от най-големите звезди на телевизионния канал 24Kitchen, където води пет кулинарни предавания. Едва 27-годишен, той получава титлата майстор-готвач на организацията SVH – най-престижната титла, която може да получи в родината си, след което печели поредица големи световни конкурси. Заедно с трима свои колеги и съмишленици създава Сладкарски отбор на Нидерландия, с който участват на всевъзможни  състезания, популяризират националната школа в областта на сладкарството, експериментират с нови продукти и технологии, откриват млади и талантливи кулинари.

Телевизионните предавания, които Ван Веен прави през годините – „Вкусът на живота”, „Пътуващата пекарна”, „Лесни рецепти”, „Пекарната на Рудолф” и др. – се радват на огромен успех. Не само защото няма как да не се влюбиш в предаване за ароматни и вкусни печива, но и защото майстор-готвачът винаги има определени каузи, които подкрепя. В най-новото си предаване – „Пекарната на Рудолф: Малките пекари” – холандецът отваря вратите на кухнята си за цели двадесет по-малки и по-големи млади таланти на възраст от 7 до 17 години, за да им покаже, че домашно приготвените печива са не просто несравнимо по-вкусни и здравословни от купените и пакетирани такива, но са и повод човек да се позабавлява в кухнята, да се наслади на разнообразни и естествени вкусове и аромати и да открие цял един нов свят. 

Малките пекари от бандата на Рудолф ще се научат да приготвят пухкави бонбони маршмелоу, пица с плодове, шоколадов фонтан, шварцвалдски черешов сладкиш, еклери и всякакви други сладки и солени печива, а техните приключения в кухнята можете да гледате от 6 април, всеки вторник от 13 ч. по 24Kitchen.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР