По стъпките на Лейди Гага и Адам Драйвър в Италия

Двамата са звезди във филма “House of Gucci” на Ридли Скот. Заповядайте на бекстейдж разходка от снимачния процес в Рим, Милано, езерото Комо, Гресоне Сен Жан и други

eva.bg 02 April 2021

Снимка: getty images/guliver

Снимките на филма House of Gucci” на Ридли Скот текат с пълна сила в Италия. Снимачната продукция вече смени дузина локации, сред които Рим, Милано, езерото Комо, Гресоне Сен Жан и други.

В главните роли са Лейди Гага и Адам Драйвър. Той е Маурицио Гучи, а тя е съпругата му Патриция Реджани. Филмът със сигурност ще предизвика доста интерес, не само защото става въпрос за бранда Gucci. Историята, която разказва, е доста впечатляваща и наистина се е случила.

А именно: През 1995 г. големият бос Маурицио Гучи е застрелян близо до дома си в Милано, на червената пътека пред офиса му. Маурицио е потънал в банкови заеми, с които се опитва да устои на експанзията на компании като Armani и Versace, набиращи скорост, както и да влезе в хазартния бизнес по американския модел на мафията.

46-годишният мъж умира на място, а след две години разследване като поръчител е обвинена вдовицата му Патриция Реджани. Всъщност двамата са разведени от повече от шест години. Маурицио живее с интериорната дизайнерка Паола Франчи и дори има намерение да се ожени за нея. Патриция е бясна след развода – тя остава в семейното жилище с двете им дъщери, има тлъста банкова сметка от милиони, но не получава исканата годишна издръжка и нарича отпуснатата издръжка – половин милион британски лири годишно – пари за паница леща. Публично се заканва да го убие и унищожи.

Патриция е осъдена на 26 години затвор, от които излежава 16. „Патриция, защо не го застреляхте лично, а наехте човек?“ – пита репортер. „Защото зрението ми не е добро. Не исках да пропусна“ – отговаря тя.

Цялата история, която вече сме ви разказвали на страниците на списание EVA, може да прочетете тук - Патрициите на клана Gucci.

А в галерията ни може да видите снимки от снимачния процес, които още повече ни карат да очакваме с нетърпение премиерата на филма, която е планирана за ноември месец тази година.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by House Of Gucci (@theguccimovie)

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР