За малко да ни заблудиш, Хайди!

Звездни първоаприлски шеги

eva.bg 02 April 2021

Снимка: instagram

Преди броени часове в официалния Инстаграм профил се появи снимка на Хайди Клум, в компанията на Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис – познатите ни лица от „Сексът и градът“!

Описанието към снимката гласеше: „Как звучи името „Саманта“ на немски? Беше ми много трудно да пазя тази голяма изненада в тайна, но най-накрая мога да разкрия, че ще участвам в новия сезон на „Сексът и градът“! Нямам търпение да се разхождам в Manolo Blahnik обувките си, да пия коктейли космополитън и да работя с тези прекрасни жени!“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

В поста Сара, Синтия и Кристин дори бяха тагнати. Не бе трудно да се повярва на подобна новина, тъй като Хайди вече е имала участие в „Сексът и градът“ и то доста запомнящо се. Феновете на сериала не могат да забравят епизода, в който Кари трябваше да дефилира на един подиум с други супермодели. Да, Хайди бе моделът, който безсрамно прескочи падналата на котешката пътечка Кари. Епизодът се казва „модели и простосмъртни“ и е част от първи сезон.

Е, все пак новината се оказа просто първоаприлска шега. Клум все пак няма да се присъедини към екипа на емблематичния сериал, но за момент си го представихме. Тя наистина би се вписала! „Само се шегувам!“, написа тя в нов пост.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР