Ниски, елегантни токчета - одобрени от кралица Летисия!

eva.bg 31 March 2021

Снимка: getty images

Признаваме си, че обичаме да вървим по стъпките на кралицата на Испания – Летисия Ортис – защото тя е една от най-стилните кралски особи. За всеки свой ангажимент кралицата успява да впечатли с невероятния си усет в модата, независимо дали носи скъп дизайнерски тоалет, или артикул от Zara за 20 евро.

На последната си поява Летисия избра семпла черно-бяла визия: блуза от Boss, панталон с висока талия и жакет от Varela. Изборът й на обувки обаче обра овациите.

Летисия показа, че е почитател на един нашумял тренд, а именно стилето с нисък ток или т.нар. „kitten heels“. Този модел е характерен с острия си връх, което запазва елегантността на обувките, както и с отворената пета – перфектен избор за пролетта и лятото. Ниският ток е много удобен, а това не е маловажно за кралицата, която има натоварен график и обикновено стои права с часове. Обувките, които Летисия избра за последния си ангажимент, са на марката Isabel Abdo.

Събитието, което кралицата посети със съпруга си крал Фелихе VI, бе честването на 275-годишнината от раждането на Франсиско Гоя. Вижте повече в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР