Сара Джесика Паркър в 26 визии

„Хората трябва да се обличат така, както усещат себе си. Всички правила за години и форми са просто глупави“, категорична е Сара Джесика Паркър, която днес става на 56 години

25 March 2021

снимки getty images/guiliver, instagram;

„Хората трябва да се обличат така, както усещат себе си. Всички правила за години и форми са просто глупави“, категорична е Сара Джесика Паркър, която днес става на 56 години. Няма как да пропуснем рождения ден на тази любима актриса, която винаги ще свързваме с образа на Кари Брадшоу и Ню Йорк. Голямата новина около нея са снимките на нов сезон от „Сексът и градът“. И макар повечето фенове на сериала да негодуват, че няма да видим отново Ким Катрал като Саманта, със сигурност пак ще гледаме новите епизоди.  Представяме ви Сара Джесика Паркър в 26 визии от Инстгаграм профила и червения килим, припомнящи ни защо толкова харесваме както героинята й от сериала, така и самата актриса.

Ще припомним, че Сара Джесика Паркър успя да подреди живота си „като по учебник“. Освен великолепна кариера, световен успех и банкова сметка за завиждане, тя има над 20-годишен брак с актьора Матю Бродерик и три деца. Актрисата е на 37, когато ражда сина си Джеймс, а близначките Марион и Табита са родени 7 години по-късно от сурогатна майка. Така че име за какво да е благодарна на днешния си рожден ден.

ТВОЯТ КОМЕНТАР