Рийз Уидърспун на 45 и по-щастлива от всякога!

eva.bg 22 March 2021

Снимка: Instagram

Днес Рийз Уидърспун навършва 45 години! Актрисата реши да отбележи повода, споделяйки снимка с романтична пролетна рокля в Инстаграм. Роклята е на собствената й марка Draper James и носи много пролетно настроение.

Има защо толкова да обичаме една от любимите блондинки на Холивуд. Носителка на Оскар и още куп престижни награди, тя съвсем не възнамерява да спира дотук. Рийз продължава да се изявява във вълнуващи сериали и филми, като вече има опит и като продуцент. В същото време тя ръководи собствена марка дрехи, успявайки да бъде отдадена майка на три деца. Наистина е вдъхновяваща!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Неотдавна Рийз сподели своето мнение по темата за остаряването. Почти всяка известна актриса, навлязла в 40-те си, бива питана за това как се чувства сега. Странно, но днес все още подобни въпроси не са отправяни често към мъжете в индустрията. Въпреки това Уидърспун отговори достойно:

„Предпочитам да съм на 40+ отколкото на 20! В момента имам своя гледна точка, защото съм на тази планета повече от четири десетилетия. А когато бях на 25 не съм се чувствала по този начин. Тогава не можех да кажа това, което мога да кажа сега, от позицията на настоящите си години, на опита си, на това, което съм преживяла и видяла. Чувствам се така, сякаш съм си заслужила и сивите коси, и бръчките по лицето. При това не се оплаквам, а се гордея с тях, мои са си и не бих и помислила да ги залича. Така че, да, предпочитам своите 40+ пред изживените ми 25“, каза Уидърспун в интервю за Allure преди време.

Тя е от онези жени, които искат да оставят значима следа в киноиндустрията, да променят вече остарели ценности: „Омръзна ми да участвам в проекти, в които съм в единствената главна женска роля. Омръзна ми да чета сценарии, в които има само един женски персонаж, който е написан лошо, но въпреки това всяка жена желае да получи възможността да го изиграе, защото нищо друго не й се предлага като опция...“, споделяла е Рийз.

Един от последните й големи проекти бе да продуцира сериала „Големите малки лъжи“, където персонажите в центъра на историята са само жени. След това тя си партнира с Дженифър Анистън в „The Morning Show“, където също видяхме много силни женски роли.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР