Мария Бакалова и тази рокля на Prada!

eva.bg 09 March 2021

Снимка: Instagram

Мария Бакалова спечели не само критиците, които миналата вечер й връчиха наградата за поддържаща женска роля на Critics’ Choice Awards. Българската актриса успя да спечели безапелационно и модните професионалисти с избора си на тоалет.

Роклята на Prada, с която бе облечена за церемонията, бе впечатляваща.

Макар че заради пандемията звездите бяха по домовете си, откъдето се включваха на живо, за да разберат кой е победителят в отделните категории, те се бяха постарали да изглеждат също толкова добре, колкото и ако имаше червен килим.

Няма как да не похвалим стилистката на Мария – Джесика Пастър, за избора на тази хем смела с дълбокото си деколте, хем елегантна с дизайна си рокля. И понеже нашето момиче си е много хубаво, тоалетът й стоеше прекрасно.

Ще припомним, че Мария Бакалова блестеше и в уникална червена рокля на Armani на провелите се преди седмица награди Златен глобус. Тогава пак попадна в полезрението на модните критици, които я включиха в класациите на най-добре облечените.

Модният триумф на Мария Бакалова е още една причини да стискаме силно палци да бъде номинирана за наградите Оскар. Само може да предполагаме колко зашеметяващо ще изглежда тогава. Междувременно вижте досегашните й визии в галерията ни.

 

1 КОМЕНТАР
1
ela
09 March 2021, 12:46

Червеният тоалет изглежда по-класен и стои по-добре на фигурата на Мария. Черният, особено пред дървената ламперия седи като завеса. С прекалено деколте, дрънкулки в стил новогодишни герлянди и диадемка като от пазара. Нищо, че може да е Прада.

ТВОЯТ КОМЕНТАР