В EVA през март

eva.bg 10 March 2021

Снимка: стайлинг и фотография Хубен и Слав

Когато бях малка – разказва Нина Николина, – в къщата на баба ми имаше скрин с носии. Съхраняваха се с нафталин и когато майка ми го сменяше, винаги ме викаше: „Нинче, ела,  да  ти  покажа“.  Аз  ги  знаех  тия  престилки,  дето  са  на  200  години...  и  хич  не  ми  беше  интересно,  но  тя настояваше – не, не, не! „Ела да видиш шевиците, как е избродирано хорото, каква символика е скрита.“  Като  си  малък,  това  много-много  не  те  вълнува,  но след време й се обадих и я попитах – абе къде са тези престилки. Тя много се смя. Казва: „Защо?“. „Интересни  са  ми  –  отговорих,  –  май  искам  да  ги  взема  при мен.“

Фолклорът и народната песен без преигран патос са в сърцето на Нина Николина. Същата онази красива, талантлива, модерна и модерно мислеща млада певица, която обираше всички награди на класациите за попмузика в зората на Милениума, обикаля целия свят, пеейки народни песни от дете. Ще я видите на корицата на мартенския брой на EVA с дрехи и аксесоари от нейната лична колекция от народни носии в завършен кутюрен силует, стайлинг и фотография на Хубен и Слав.  

За концертите, които й предстоят, за семейството, дъщерите й, хобито  да колекционира носии, модните вкусове и животът й днес четете в новия брой на EVA.

В първия ни пролетен брой ще прочетете прекрасни интервюта - нашата запазена марка, със Захари Карабашлиев, Александра Сърчаджиева, Диана Любенова, Бойко Кръстанов, както и вълнуващ разказ за срещите на Мишел Пфайфър с любовта, или разказ за вълнуващите срещи с любовта на Мишел Пфайфър (и двете са верни), как и защо се стигна дотам хиляди полякини да излязат на улицата с плакати "Ти ли знаеш кое е добре за мен?", за влиянието на картите Таро върху модата. Ще видите и как изглежда един модерен апартамент в Санкт Петербург, и друг - в Лондон. 

През този месец сме подготвили за вас специално приложение, посветено на грижите за младостта и красотата - EVA Stay Young. 80 страници интервюта и срещи с професионалисти и инсайдъри в тази деликатна област, бюти новини, малки женски хитрости и забавни факти. Списанието заедно с книжката EVA Stay Young ще се продава на цена 9 лева, а който желае, може да си вземе само EVA на редовната цена от 7 лева.

Приятно четене в очакване на истинското пролетно слънце!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР