Богата средиземноморска трапеза за косата

08 March 2021

Портокал, мед, мента, целина, прополис, слънчоглед – това е само част от списъка със съставки, които APIVITA поднася с грижата си за косата. Богатство от 8 гами и 21 продукта посрещат всички различни нужди, прегръщайки косата и скалпа с до 100% натурална, природосъобразна грижа.

Новата гама грижа за коса има до 100% натурален състав без силикон, обогатен с множество екстракти, поднесен в рециклирани и рециклируеми опаковки. А производството на продуктите се извършва в биоклиматичната сграда. Брандът вярва в силата на средиземноморската природа, като непрекъснато създава изключителни, природосъобразни и иновативни продукти, вдъхновени от пчелното общество. Водата е заменена с екстракт от планински чай и розмарин, за още по-ефикасна грижа.

Изборът на активните натурални екстракти се извършва след множество клинични проучвания. Ефикасността на продуктите за коса е доказана от 9 клинични проучвания. APIVITA предлага цялостна терапия за всички нужди на косата, като всеки продукт носи множество действия. Гамата е обогатена с етерични масла, които подобряват действието й и същевременно действат като ароматерапия, релаксирайки сетивата и духа .

Представяме ви осемте гами, включващи 21 продукта и предназначени за всички типове коса и всякакви нужди.

Терапия против косопад

Тази гама предлага три продукта – 4 в 1 лосион против косопад, тоник шампоан за жени и тоник шампоан за мъже. Заздравява косата и предотвратява косопада, сгъстява косата и контролира омазняването

Терапия против пърхот

Цялостна грижа против пърхот в две стъпки – облекчаващ сърбежа 100% натурално олио, шампоан против мазен пърхот и шампоан против сух пърхот. Всички те премахват пърхота, облекчават сърбежа и възстановяват скалпа.

Терапия против мазна коса

Тези любими на мнозина продукти включват балансиращ шампоан за мазна коса, шампоан за мазни кроени и сухи краища и балсам за мазни корени и сухи краища. Ефикасно почистват, регулират омазняването и правят косата здрава и обемна.

Дълбоко хидратираща терапия

Пълно потапяне в еликсири с алое и хиалуронова киселина чрез хидратиращ шампоан, хидратираща маска за коса в два формата и хидратиращ балсам за коса. Почистват нежно, запазват нормалните нива на хидратация в косата и скалпа, предотвратяват наелектризирането на косата.

Ежедневна грижа

Безсулфатен шампоан за ежедневна употреба, подходящ за цялото семейство. Почиства нежно, прави косата мека и еластична, предотвратява появата на раздразнения.

Терапия за боядисана коса

Обичана от боядисаните коси терапия включва шампоан и балсам за боядисана коса. Те подчертават цвета и блясъка на косата, защитават цвета от измиване.

Терапия за ревитализация и блясък

Цитрусово изкушение за коса включва ревитализиращи шампоан и маска за коса. За нежно почистване, блясък и ревитализация.

Терапия за подхранване и възстановяване

SOS грижа за силно изтощена и суха коса. Серията включва подхранващ и възстановяващ шампоан и балсам за коса. Подхранва и възстановява увредената суха коса, възстановява естествената мекота.

До края на месец март може да се възползвате от -25% отстъпка за APIVITA грижа за косата в аптеки Sopharmacy.

За APIVITA

Всичко започва през далечната 1979 в малка аптека в Гърция. Основните източници на вдъхновение били ценните пчелни продукти, биологичното разнообразие на гръцката природа и холистичният подход на Хипократ – бащата на медицината, здравето и красотата. Още от самото начало компанията предлага натурална козметика за цялостна грижа. С богато съдържание на натурални съставки, до 100% органични, сертифицирани от множество международни организации.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР