Катрин О'Хара по следите на изгубеното време

eva.bg 03 March 2021

Снимка: YouTube

Катрин О’Хара се включи в рубриката на списание Vogue, в която знаменитостите се ровят из старите архиви, показвайки ни живота си във визии. Тази рубрика бързо се превърна в любима на читателите на модната библия, които обожават да си припомнят емблематичните визии на знаменитостите.

О’Хара е изиграла не една култова роля. 66-годишната актриса разказа за преживяването си на снимките на филми, като „Бийтълджус“ и „Сам вкъщи“. „Гардеробът ми в „Сам вкъщи“ беше много удобен и елегантен. Красивото палто, което носех във филма, остана у мен в следващите години. След това го подарих на сестра си Патриша. Не знам дали тя все още го притежава, но вероятно стойността му днес ще бъде голяма!“, казва през смях Катрин.

Видеото стана истински хит в YouTube, а в повечето коментари хората се възхищават на позитивната й енергия и чувството й за хумор. Едва миналата пролет приключи сериалът „Schitt’s Creek“, в който Катрин участва с ролята си на Мойра Роуз. В този образ актрисата има впечатляващ гардероб от дизайнерски дрехи.

Вижте живота във визии на Катрин О’Хара от 1988 г. до днес в следващото видео.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР