Ирина Шейк: Не бих обсъждала връзката си с Брадли

eva.bg 03 March 2021

Снимка: Getty Images

Ирина Шейк е на корицата на мартенския дигитален брой на Elle USA. Там моделът сподели някои подробности за личния си живот, за това да бъде майка и защо държи отношенията си далеч от публичното пространство.  

Шейк и бившият й партньор, актьорът и режисьор Брадли Купър, намират начин да прекарват пълноценно време с тригодишната си дъщеря.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

„Никога не съм разбирала термина „споделено родителство“. Когато съм с дъщеря си, аз съм майка на 100%. Когато Брадли е с нея, е баща на 100%. Няма как да си родител наполовина“, казва Ирина. Междувременно тя избягва да обсъжда връзката си с Купър, но издава, че той е важна част от живота й:

„Не бих говорила за това каква връзка имахме с Брадли. Това е нещо твърде лично, нещо, което принадлежи на мен. Всичко преживяно с него е част от вътрешното ми Аз и не искам да го „подарявам“ на никого“, споделя тя пред изданието.

 

 
 
View this post on Instagram

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Ирина избягва и да чете какво се пише за нея в медийното пространство: „Наистина не чета. Нямам времето да се тревожа за тези неща. Твърде съм заета да бъда майка. Проявявам разбиране, че хората просто си вършат работата, когато пишат статии за мен. Но аз съм твърде фокусирана върху това да живея живота си, върху приятелите си. Останалото е просто шум.“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР