Уил Смит е готов за политическа кариера

eva.bg 02 March 2021

В САЩ да си част от шоубизнеса и Холивуд в никакъв случай не е пречка за евентуална политическа кариера. Даже обратното. В американската история могат да се открият доста доказателства в това отношение.

Поредната звезда, която реши, че политическата кариера е следващата стъпка в професионалното му развитие, е Уил Смит. Преди време 52-годишният актьор се шегуваше с подобна перспектива, но вече гледа доста сериозно на това евентуално бъдеще.

„За момента ще изчакам политическата среда да се поизчисти малко и след това ще опитам. Нямам конкретен план, но със сигурност съм човек с политическо мнение, който отстоява възгледите си. Аз съм оптимист, имам надежда за бъдещето и вярвам, че може да се постигне хармония в човечеството. Но не бива да сме безразлични към случващото се около нас. Затова със сигурност ще изиграя моята роля в това отношение – независимо дали ще продължа само с актьорска кариера или ще навляза на политическата арена“, заяви в интервю Уил Смит.

Ще припомним, че наскоро и Дуейн Джонсън-Скалата не изключи бъдеще в политиката. Той бе достатъчно откровен за да си признае, че не изключва евентуална своя кандидатура за президентския пост, стига хората да го искат.

Няма да коментираме амбициите на Кание Уест към този пост, но е факт че и той приема Белия дом като следваща стъпка в развитието си.

Явно ролята на президента е особено актуална в Холивуд напоследък. Да видим дали и кой ще я получи.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР