Меган и Хари при Опра: първи поглед в интервюто

eva.bg 01 March 2021

Снимка: YouTube

Меган Маркъл и принц Хари гостуваха в шоуто на Опра Уинфри. В 90-минутно откровено интервю, което ще бъде излъчено на седми март, те дискутират всички онези наболели теми, които не са могли да обсъждат, докато са служели на короната.

Преди броени дни херцозите на Съсекс окончателно се отделиха от кралската фамилия, загубвайки патронажите и военните си назначения. Всички те се „върнаха“ на кралица Елизабет II. В началото на 2020 г. Меган и Хари се отказаха от кралските си задължения, но се надяваха да продължат да изпълняват някои от тях дистанционно, след като емигрираха в САЩ. Кралица Елизабет II обаче отхвърли подобна възможност.

Според вътрешните източници, Нейно Величество е заявила на своя внук: „Ти работиш за монархията, а не тя за теб!“

Когато бе обявено, че Меган и Хари ще дадат интервю при Опра, започнаха спекулациите, че за пореден път тъмната страна на британската кралска фамилия ще излезе наяве. Много хора твърдят, че интервюто ще бъде с мащаба на това с принцеса Даяна от 1995 в ефира на BBC.

Сега излезе трейлърът на дългоочакваното издание на шоуто на Опра. „Искам да бъдете наясно, че нито една тема не е забранена. Тук ще обсъждаме всичко“, заявява Уинфри на зрителите си. Един от въпросите, които виждаме да задава на Меган е: „Беше ли умишлено заглушен гласът ти, или това бе твой избор?“.

Хари отново заяви, че най-големият му страх е историята да се повтори, имайки предвид съдбата на своята майка, принцеса Даяна. По подобен начин Даяна бе като отделна единица от кралската фамилия, докато окончателно не се откъсна от нея. Принцесата избра да не мълчи и да разкаже какво се случва зад дворцовите порти. Сега Меган и Хари ще го направят. Според краткото видео, те разкриват шокиращи подробности. Какви са те, ще разберем след броени дни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР