Street style от Сара Джесика Паркър

Животът е твърде кратък, за да носите скучни дрехи...

eva.bg 23 February 2021

Снимка: Instagram

Истинската нюйоркчанка не се страхува да експериментира със стила си. Дори по време на пандемия, Ню Йорк е вълнуващ, а по улиците му можете да се разминете със… Сара Джесика Паркър.

Подобно на иконичната си героиня Кари Брадшоу, Сара живее в Манхатън от десетилетия, а разходките й по нюйоркските улици винаги привличат папараците. Последните street style визии на 55-годишната актриса са повече от интригуващи. Тя залага на еклектичен, цветен стил, смесвайки много принтове, които „по правило“ са несъвместими. Но тези „правила“ неслучайно са в кавички. В модата няма строги такива, особено ако тя е основна част от начина ти на живот, както е при Паркър.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marie Claire Türkiye (@marieclairetr)

Както коментираха редакторите на модната библия Vogue: „Жените в Манхатън, особено в хубавите квартали като Сохо, са много артистични. В техния стил можете да видите смесване на несъвместими артикули. Но това е Ню Йорк. Всичко е позволено! Тук можете да видите жени, носещи рокли от пайети и високи до небесата токчета в ранния следобед.“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sarah Jessica Parker Daily (@sjp_daily)

В последната си визия на Сара облече флорална рокля, съчетавайки я с розов чорапогащник с монограмата на Gucci. Червените токчета създаваха още по-голям контраст.

По-рано този месец тя имаше още по-смели решения, като това да облече палто с леопардов десен върху рокля с внушителен принт и розов клин. И тъй като наскоро стана ясно, че очакваме нови серии на „Сексът и градът“, много модни критици смятат, че Сара прибягва до триковете на метод актьорите и се опитва да влезе в образа на Кари и извън снимачната площадка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР