Оливия Уайлд е влюбена до уши

eva.bg 16 February 2021

Снимка: Getty Images

В началото на годината кадрите от Page Six издадоха романтичните отношения между Оливия Уайлд и Хари Стайлс. На снимките двамата се държат за ръка, сплели пръсти, без да крият близостта си. По това време двамата са в Калифорния, а папараците ги улавят, докато отиват на сватба на свои приятели.

Макар че нито един от двамата не е коментирал връзката им директно, ласкавите думи на Оливия спрямо Хари са достатъчни. В момента Стайлс участва в новия филм Don’t Worry Darling, който е режисиран от Оливия Уайлд. Искрите между тях започват да прехвърчат на снимачната площадка. Ето какво написа актрисата преди броени часове за Хари в Инстаграм профила си:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NRJ Hit Music Only (@nrjhitmusiconly)

„Малко известен факт е, че повечето мъже актьори не желаят да играят поддържащи роли във филми, в които главните герои са жени. Индустрията по някакъв начин им е внушила, че това вреди на авторитета им (т.е. на заплащането, което могат да изискват в работата си). Затова е много трудно да бъдат финансирани филми, фокусиращи се върху истории за жени. Не се шегувам. Толкова е трудно да намериш и актьори, които разбират защо е важно да позволиш и на жена да бъде в центъра.

И се появи Хари Стайлс! Нашият Джак в лентата. Той не само се зарадва, че главната героиня е жена – в нашия случай това е брилянтната Флоренс Пю в ролята на Алиса – но проявяваше безкрайно разбиране към това колко е важно тя да бъде звездата. Хари грабна възможността да играе поддържаща роля с такава грация, а след това просто ни отвя със своя талант и топлина.“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Не за пръв път Оливия обсипва Хари с комплименти. В свое интервю пред Vogue през декември актрисата сподели вълнението си от това, че той е част от екипа й: „Много се развълнувах, защото всички ценят Хари заради уникалния му стил. А този филм е изключително стилен! В него има много разкош, а Хари е така ентусиазиран от този факт. На много актьори не им пука изобщо за такива детайли“, каза тогава актрисата.

Всичко това даде повод на много хора да коментират, че Оливия е влюбена до уши. Затова актрисата ограничи коментарите в социалните си мрежи. Приближен до нея сподели, че за Уайлд в момента е важно да бъде професионалист и да не позволява личните й отношения да влияят на това, което се случва на снимачната площадка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР