Джейн Сиймур на 70! Каква е тайната й?

eva.bg 15 February 2021

Снимка: Instagram

Да, това е Джейн Сиймур, която днес навършва 70 години! И, да, тя наистина изглежда по този начин! Едва ли има човек, който да не изпитва искрено възхищение към перфектната й фигура. Не, не става въпрос пластична интервенция, защото актрисата винаги се е гордяла с факта, че заслугите да изглежда така са си само нейни.

Преди броени дни в интервю тя заяви: „Тежа толкова, колкото и на 17-годишна възраст, когато бях в балетното училище. Много е важно да се чувстваш добре в собствената си кожа.“

Каква е тайната й? Да, много често е въпрос на гени, но за да изглеждаш толкова добре на тази възраст, са нужни ежедневни усилия и грижи. Като например: „Всяка сутрин прави дълги разходки или тича, занимава се с пилатес, храни се изключително здравословно и обикновено яде само веднъж на ден. В менюто й влизат основно зеленчуци, риба и пилешко. Е, позволява си глезотии като чаша вино и парче черен шоколад, например. Важно е всичко да е умерено.

Тренирам много, затова съм си заслужила правото да нося красиви впити дрехи, които очертават тялото ми", каза преди време Сиймур, която е майка на четири деца. Твърди, че една от внучките й редовно преравя гардероба й, пробвайки и вземайки за кратко някои от тоалетите й. Имайки предвид, че винаги се е радвала на една и съща перфектна фигура, може да си представим колко впечатляващ гардероб е натрупала през годините.

Нямам ботокс, нито филъри. Това би ми попречило да изразявам емоциите си, а като актриса това е едно от най-важните неща. Никога не съм имала проблеми с намирането на роли, въпреки годините си. Може би, защото не се опитвам да бъда нещо друго освен себе си“, категорична е тя.

Признава, че сега се чувства по-секси, отколкото в началото на кариерата си, въпреки че за повечето жени на нейната възраст е точно обратното - „обикновено на тези години се чувстват невидими и незабележими“.

Вижте в галерията ни Джейн Сиймур в впечатляващи 26 кадъра.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР