Продуктивност е дума в женски род

Новата мишка Logitech MX Anywhere 3 е създадена за работа и за хора в движение

15 February 2021

На бюрото, в обичайния работен хабитат между кафето, бележника със задачи и телефона, вече има нова звезда. И това e мишката на Logitech MX Anywhere 3.

Защо си струва да й обърнем внимание?

Logitech е швейцарска марка за компютърна периферия, която от години доминира на пазара с качество и иновация. Когато създават серията MX, част от която е Anywhere 3, се фокусират да направят мишка за работещи хора, които имат нужда от форма, близка до естествените извивки на дланта, за да може работата ни да бъде удоволствие.

Мобилността

След повече от година работа хоум офис или прескачане от вкъщи до бюрото във фирмата, разбрахме колко е важно любимите ни джаджи да бъдат съвместими с новото нормално. Компактният размер на Logitech MX Anywhere 3 позволява лесното сменяне на работното място; както и да разчитаме на безценен помощник, където и да сме решили да запишем новата си идея или да предадем поредния отчет. А най-хубавата новина – специалният й сензор позволява отлична работа на всякаква повърхност. Дори върху стъкло!

Батерията на мишката издържа до 70 часа работа след зареждане и работи цели 3 часа след само 1 минута заряд. Впечатляващо, нали?

Функционалността

Безжична, компактна и работи върху всяка повърхност – какво още можем да искаме от една компютърна мишка? Ако все още не сте влюбени в този изтънчен гризач, то нека оставим Logitech буквално да стопят скептицизма ви с имплементирането на т.нар. MagSpeed. Това означава, че колелцето на мишката може да превърта до 1000 реда в секунда в специален режим (или да работи като обикновен скрол, ако това искаме от него). Независимо дали скролирате през хиляди редове програмен код или екселските таблици са неизменен спътник в работния ден – то тази функция на скрола ще ви бъде пръв помощник.

Flow!

Още една супер сила на Logitech MX Anywhere 3. Благодарение на тази иновация може лесно да прехвърляте файлове от един компютър на друг (стига да са свързани в една мрежа, разбира се). Сложната иновация обяснена простичко означава, че нещо на работния ви компютър само с един бутон може да се озове на лаптопа ви (ако бързате да си вземете работа за вкъщи от офисния компютър, например) или пък ако прехвърляте информация между компютрите у дома.

И като говорим за повече компютри, да не забравяме голямото удобство на новата Logitech MX Anywhere 3 – може да се свързва безпроблемно с до 3 устройства. С други думи, само с натискане на един бутон превключвате между служебния и личния лаптоп или между вашия и този на партньора ви ако ползвате едно работно пространство у дома. Без да е необходимо да имате няколко мишки, а още по-малко да носите различни USB приемници за всяка. Какво по-удобно от това.

Малко цвят за финал

От Logitech сякаш говорят на езика на модерната жена. Иновации и технологии в едно – чудесно; но швейцарският бранд не е забравил, че дигиталната ни визитка задължително включва персонализация и определено е форма на себеизразяване. За това и Logitech MX Anywhere 3 можем да открием в селекция от 4 цвята – класическият графит, романтичното бледо розово, непреходното бяло и не на последно място специален модел за привържениците на Mac.

LogitechMX – колекция за професионалисти

MX Anywhere 3 е част от семейството на MX серията на Logitech, която включва още флагмана на бранда MX Master 3 – мишката с пълноразмерна форма и топ функционалност за тези, които работят дълги часове над обемни таблици, програми за дизайн и програмни кодове; и клавиатурата MX Keys с нископрофилни клавиши, за още повече удобство при писане; подсветка, тих клик и дизайн, създаден да печели награди.

Повече за LogitechMX ще намерите тук

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР