Стилът на… Селин Дион

Вижте една от най-впечатляващите звездни модни еволюции

13 February 2021

Селин Дион е жива легенда – неслучайно музикалните критици наричат гласа й „осмото чудо на света“. Селин може да се похвали с кариера, продължаваща близо четвърто десетилетие и, както изглежда, няма намерение да спира да пее и да ни радва. В края на 2019 г. тя издаде албума си Courage, а ако не беше коронавирусът, турнето й Courage World Tour, което бе планирано още за 2020 г., щеше да бъде в разгара си.

Освен с неоспоримия си талант Селин винаги е привличала погледите към себе си с усета си за стил. Списание Vogue заявиха, че по отношение на модата певицата „е изживяла няколко живота“, защото е същински хамелеон. През 90-те Селин е обран минималист. Днес тя е модерен максималист с толкова екстравагантен гардероб, че и най-големите модни гурута могат да завидят на смелостта й. Но дори и когато бе по-обрана, Дион пак успяваше да ни изненада с тоалетите си на червените килими. Например през 1999 г., когато се появява на Оскарите, всички очакват бляскава рокля от нея. Но тя облича бял смокинг с гол гръб от John Galliano.

Оттогава до днес стилът й се е трансформирал многократно. Преди пандемията Селин не пропускаше Седмиците на модата и всяка година гледаше престижните колекции от първия ред. Последните години тя се обличаше в толкова внушителни тоалети, че понякога успяваше да измести фокуса от ревютата и фотографите насочваха вниманието си към новия тоалет на Селин за шоуто, а не толкова към моделите. Самата Дион не крие, че обожава модата: тя е притежателка на 10 000 чифта обувки и държи на всеки един от тях. Цифрата съвсем не е хиперболизирана, тъй като певицата сама потвърди това в шоуто на Джеймс Кордън през 2019 г. Вижте как се е променял стилът на Селин Дион през годините в галерията ни.   

2
Militsa
14 February 2021, 22:00

До #1:

1
ЕЕЕ
13 February 2021, 09:23

Пълна липса на стил и елегантност ! Демонстрация на посредственост и проблемен вътшен вид . Когото имаш талант да пееш , развивай само този талант !

ТВОЯТ КОМЕНТАР