Сладки модни авантюри

Добрата стара елегантност в новия ви гардероб! Освежете стила си с предложенията на My Mix, подбрани от най-добрите колекции…

eva.bg 31 January 2021

Елегантността е онази красота, която никога не избледнява, и онзи тренд, който никога не се превръща в отживелица. Тя е като диамант – пасва навсякъде! Затова никога не можете да сбъркате, ако внесете в стила си малко изисканост и класически дух.

Дори и тези от вас, които залагат на по-небрежен гардероб, могат да го усъвършенстват с някой по-внушителен артикул, който ще даде изцяло нов прочит на познатите ви аутфити.

Една от най-ярките тенденции в модната индустрия в момента е елегантната визия да не е за сметка на комфорта, затова съвсем спокойно можете да обигравате любимите си ежедневни пуловери, шапки и ризи с  по-елегантната естетика. Предложенията на My Mix и The Mall ни дават тази невероятна възможност, подбирайки най-добрите предложения от множество брандове.

Избирайки най-доброто от колекциите на марки като Tommy Hilfiger, Lacoste, Hugo Boss, Humanic, New Yorker и много други, колекцията „Елегантност и безгрижие“ ни сервира невероятен микс от модни находки.

Всеки може да открие по нещо за себе си – и минималистите, и максималистите, мъжете с по-лаконичен стил, както и тези с по-смела визия за гардероба си. Дамите също имат богат избор за експериментиране с тенденции, актуални десени и свежите нюанси на червеното, жълтото и зеленото.

Поставете играта си на аксесоари на следващото ниво с невероятните предложения от Nine West, Leather Land, Invoke и Cesare Paciotti: обувки, чанти, колани и дори тиари – дайте свобода на въображението си!

Още вдъхновение за гардероба си открийте тук.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР