Ребъл Уилсън с 30 кг по-малко

eva.bg 09 February 2021

Снимка: Instagram

Ребъл Уилсън свали 30 килограма и един мъж от себе си. Казваме го с усмивка, естествено, визирайки последните две важни събития в живота на актрисата.

40-годишната звезда успя да отслабне драстично, благодарение на диета, упражнения, посещаване на клиники за отслабване и рехабилитация в Европа. В крайна сметка постепенно тя свали впечатляващите 30 килограма от себе си и няма как да не отречем това безспорно нелеко за когото и да е постижение.

Точно, когато успя да влезе в перфектна форма обаче, тя заяви, че се разделя с приятеля си – американския милиардер Джейкъб Буш. Ако се чудите от къде идват парите му, то той е наследник на богата фамилия и съответно се занимава с бизнес. Един от основните доходи на семейството му е производството на Budweiser.

Самата Ребъл Уилсън заяви, че раздялата им няма нищо общо нито с отслабването й, нито с някакво голямо събитие или драма във връзката им. Просто отношенията им се били изчерпали и стигнали до логичния си край.

И по всичко личи, че актрисата не страда особено за богатия бизнесмен. Напоследък тя не спира да пуска в социалните мрежи снимки на новата си впечатляваща фигура. Вижте я в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР