Тук живее Серина Уилямс

Тенис звездата отвори вратите на имението си в Маями за Architectural Digest. Домът й със сигурност ще ви впечатли

eva.bg 04 July 2021

Снимка: Architectural Digest

Няма как да не останете впечатлени от жилището на Серина Уилямс в Маями. Не само, защото зад интериорния дизайн стои фирмата на сестра й Винъс - V Starr.

Главната дума тук е имала Серина, но пък кой по-добре може да претвори на практика идеите й от човека, който я познава най-добре.

Тенисистката се нанася тук през юли месец миналата година, в разгара на пандемията. Над три години тя чака да свърши ремонтът на жилището, за да го обявят официално за свой дом тя, съпругът й и тригодишната им дъщеря Алексис Олимпия. Сега за първи път го показва, допускайки екип на Architectural Digest.

Имението се намира много близо това на сестра й, така че двете често се виждат, ако се засекат по едно и също време в Маями. Дизайнът залага на аскетичен минимализъм, много предмети на изкуството, а гледката към океана и басейнът са направо зашеметяващи.

Има обаче нещо, което осезаемо липсва в имота й. А именно – няма тенис корт! „Исках да разделя дома от работата. Много обичам да съм си вкъщи. А при моята професия е доста трудно да намериш време за почивка и релакс. Затова ми харесва, че мога просто да си седя и да не правя нищо у дома“, така Серина аргументира факта, че няма тенис корт.

Но пък колко други неща има... Заповядайте на разходка в галерията ни или вижте във видеото. Със сигурност ще бъдете впечатлени.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР