Княгиня Калина в 15 визии

06 February 2021

снимки getty images/guiliver, instagram, kingsimeon.bg;

Княгиня Калина Сакскобургготска заяви, че се завръща да живее за постоянно в България. 49-годишната дъщеря на Симеон разкри намерението си да се установи тук в интервю за испанското списание "Ой Корасон".

Най-малката от петте деца, тя избира за свой спътник в живота пътешественика и бивш елитен офицер от испанската армия Китин Муньос, който е с 15 години по-възрастен от нея. Сватбата стана в България в присъствието на 500 отбрани гости през 2002. Калина, пленена от българските носии, си поръча сватбената рокля при български дизайнер в стилистиката на фолклорните облекла, а после я дари на Националния исторически музей. Четири години след сватбата Калина и Китин избраха Царска Бистрица да обявят, че чакат бебе. И решиха наследникът им да се роди в България – на 34 години Калина даде живот на Симеон Хасан, кръстен на дядо си и на краля на Мароко. Бебето проплака в болница „Лозенец“, където баща му присъства на раждането със секцио.

Калина е известна с бунтарството си спрямо обществените норми. Завършила френски лицей в Мадрид, учила история на изкуството в Лондон, царската дъщеря бе обект на папарашки интерес за медиите в родната й Испания със своята екстравагантност, граничеща със скандал. Тя се появяваше странно и нахакано облечена на обществени места, обръсна си главата заради загубен бас. И въпреки че с годините стилът й влезе в някакви по-консервативни рамки, няма как да отречем уникалния й моден почерк. А що се отнася до носа й и очевидните пластични интервенции, те са се наложили, след медицински проблем и сериозна инфекция. Тоест, не, не е пристрастена към скалпела!

Представяме ви Нейно Царско Височество Калина, Княгиня Българска и Херцогиня Саксонска в 15 визии. Вижте ги в галерията ни.

 

2
Fermina
06 February 2021, 20:45

Винаги се облича екстравагантно, често с български мотиви. Пред света парадира с царския си български произход, но не знае дума да каже на български език. Мисля че всичките деца на царя използват аристократичния си произход за облаги и връзки по света, без да се интересуват ни най-малко от България. Чист пиар.

1
Блллл
06 February 2021, 15:21

Четох някъде, че докато е била с мъжа си, е започнала страхотна инфекция на зъб, която се е придвижила нагоре по костта към носа. Не са можели да отидат на зъболекар дълго време, докато стигнат до брега и са се усложнили нещата много. До степен, в която явно започва некроза на тъканите. Искрено й съчувствам. Дано не й пука от коментари на хората.

ТВОЯТ КОМЕНТАР