Стилът на... Оливия Уайлд

eva.bg 30 January 2021

Снимка: Getty Images

Откакто романтичните отношения между Оливия Уайлд и Хари Стайлс бяха изобличени от папараците, всички погледи са насочени към тях.

Списание Vogue вече ги обяви за „най-стилната двойка на 2021 година“. Двамата си партнират в новия филм Don’t Worry Darling, така че все по-често се появяват техни снимки от снимачната площадка на продукцията.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NRJ Hit Music Only (@nrjhitmusiconly)

За стила на Хари Стайлс се говори много – певецът и актьор е същинска модна икона, муза на дизайнера и творчески директор на Gucci Алесандро Микеле, а наскоро се превърна и в първия мъж, появявал се на корицата на американския Vogue, без присъствието на жена в кадъра. За разлика от Хари, Оливия стои по-далеч от публичността. Актрисата не е така активна в социалните мрежи и пази личния си живот от хорските очи. За нейния изключителен стил се съди по бляскавите й появи на червените килими - независимо от събитието, актрисата никога не остава незабелязана.

Ние намираме Оливия Уайлд за една от най-стилните дами в Холивуд. Гардеробът й наистина е забележителен, много флуиден и смел: Уайлд обиграва съвършено от елегантни рокли, вдъхновени от 70-те, до костюми и небрежни визии в бохо стил. Ако една вечер фотографите я снимат в класически монохромен тоалет, то на следващата Уайлд вече се е преобразила в дрехи с изразителни флорални мотиви или шарени десени.

Не можем да не оценим играта й с аксесоарите. Оливия винаги знае какво да добави и какво да отмахне от един тоалет, за да може всички погледи да са приковани към нея, когато се появи някъде. Всеки елемент от визията й - обувки, прическа, грим - е в съзвучие с тоалета, който е избрала.

Вижте най-стилните визии на Оливия Уайлд в галерията ни. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР