Темата е любов, кодовата дума – подаръци

Какво да изберем за НЕГО и какво за НЕЯ за Свети Валентин

eva.bg 29 January 2021

Няма да ви убеждаваме, че не е нужно да има празник, за да направите подарък на любимия. Нито, че не е нужно да подарявате нещо, за да покажете на някого, че го обичате. Напротив. На Свети Валентин всички искаме да ни изненадат с романтичен жест, скъп подарък, кутия във формата на сърце, шоколадови бонбони, букет цветя „специално за теб“... В деня на влюбените искаме да се почувстваме специални и жестовете в тази посока никога не са излишни или прекалено много.

Как да изберем подаръци за Свети Валентин? Ще ви предложим няколко идеи, с които със сигурност няма да сбъркате. Независимо какъв е подаръкът, обаче, две неща са особено важни – опаковката и личният елемент. За първото е добре да се доверите не професионалистите, а за второто – независимо дали става въпрос за картичка или лично гравирано послание, много е важно да покажете, че подаръкът е избран специално и само за човека, когото обичате.

Подаръци за нея

Когато, скъпи представители на силния пол, избирате подарък за Свети Валентин за нея, е много важно да познавате личните предпочитания на половинката си. Със сигурност няма да сбъркате, ако заложите на козметика.

- Продукти за коса, понеже обичате да прокарвате пръсти през копринените й коси.

- Грим, защото харесвате колко умело борави тя с него, променяйки излъчването си в зависимост от повода.

- Продукти за тялото, понеже все пак е денят на влюбените, а ароматът на нейната коприненонежна кожа сякаш е създаден специално за вас.

- Продукти за лице, защото колкото и да харесвате малките й несъвършенства, тя иска да е красива заради вас.

- Парфюмът е класиката на Свети Валентин. Този подарък никога не може да е грешка. Особено, когато говорим за деня на влюбените. Със сигурност няма да сбъркате, ако заложите на някой от най-актуалните аромати в момента.

- Бельото – друг класически подарък за празника. Колкото по-секси, толкова по-добре. Единственото много важно нещо е, да сте сигурни в размерите на половинката си.

- Бижу за най-красивата жена в света (вашата, естествено).

- Цветята са задължителен аксесоар към всеки подарък. Не ги забравяйте!

Подаръци за него

За разлика от мъжете, дамите са по-ограничени откъм варианти. Когато избирате подарък за Свети Валентин за него, е добре да имате предвид практичния елемент. Да, скъпи дами, мъжете ще оценят не толкова романтиката в подаръка, колкото практичността му. Не залагайте на случайни подаръци от небрежен шопинг. Изберете нещо специално. Заложете на класиката, за да сте сигурни, че ще му хареса.

- Парфюмът е хем практичен, хем романтичен, хем изключително подходящ за празника на влюбените. Дамите, естествено, сме наясно с вкусовете на половинките си и изборът на любим аромат със сигурност не е проблем. Въпреки това, съобразете се с актуалните парфюми в момента и може да заложите на нещо по-различно.

- Бутилка вино, естествено. Нека да е скъпо, нека е красива бутилка, нека е с панделка!

- Часовникът е заместителят на бижутата при мъжете, това е техният безценен аксесоар, така че няма да сбъркате.

- Подаръчният комплект, в който се комбинират тоалетна вода, душ гел, парфюм, дезодорант и т.н. също е подходящ.

И накрая, независимо от това на какъв подарък ще се спрете, не забравяйте, че най-важните неща в този така специален ден са: усмивката, прегръдката, целувката, докосването и безценното „Обичам те!“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР