Кои са участниците в „Като две капки вода“

Осем родни звезди влизат отново в музикалното предизвикателство през февруари

26 January 2021

Любимото шоу за преобразявания „Като две капки вода“ предизвиква едни от най-атрактивните си участници от предходните сезони да влязат отново в музикалното приключение в сезон 9 – AllStars. Звездите от родния шоу бизнес ще се впуснат за втори път в своеобразната надпревара на 22 февруари по NOVA.

На сцената на „Като две капки вода“ ще се завърнат AZIS, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова. След майсторските им превъплъщения в различни образи в изминалите сезони на предаването, те ще дадат всичко от себе си, за да се справят с новите предизвикателства още по-впечатляващо. Всеки от тях ще бъде готов на всичко, за да спечели за пореден път сърцата и усмивките на зрителите с имитациите си.

Един от най-емблематичните участници – Геро също ще се присъедини към шоуто – този път в ролята на водещ. След успешния тандем с Васил Василев-Зуека в последното издание на „Маскираният певец“, двамата ще си партнират в предстоящия девети сезон на „Като две капки вода".

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР