Ето коя е най-трудолюбивата кралска особа за 2020 г.

И не, това не е Кейт Мидълтън

eva.bg 25 January 2021

Снимка: Getty Images

Макар и пандемията да осуети много кралски ангажименти, британската кралска фамилия все пак имаше заета година.

До март кралските особи имаха много официални визити, а след това редовно изпълняваха задълженията си онлайн. Когато мерките се облекчиха, срещите лице в лице станаха възможни за кратко, макар и със строги мерки. Например херцозите на Кеймбридж успяха да направят кралско турне из Великобритания с влак.

Както винаги, експертите направиха своите изчисления за изминалата година и обявиха кой е бил най-зает от кралската фамилия. За изненада на мнозина това не е Кейт Мидълтън. Най-трудолюбива се оказва 70-годишната принцеса Ан.

Единствената дъщеря на кралица Елизабет II е изпълнявала своите кралски задължения в продължение на 145 дни и е успяла да направи 147 официални визити.

На второ място застава принц Чарлз, присъствал на 146 събития. Експертите изчисляват заетостта на принца на 141 работни дни. Третото място се пада на самата кралица. Елизабет II е имала ангажимент към 136 събития и ги е изпълнила в 130 дни. Кейт Мидълтън е на осмо място по заетост със 77 работни дни и присъствие на 79 събития.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР