Мишел Обама: Търсете радост в малките неща

eva.bg 18 January 2021

Снимка: Instagram

Мишел Обама отпразнува 57-ия си рожден ден през уикенда. Бившата Първа дама на САЩ реши да използва повода, за да вдъхне малко кураж на всички, които са паднали духом заради пандемията и последствията от нея.

За целта Мишел сподели снимка от дома си, на която е напълно натурална - без капка грим, с пуснати буйни коси, без поза.

„Благодаря ви за невероятните пожелания за рождения ми ден! Зная, че изминалата година бе трудна за всички нас в толкова много отношения. Само мога да се надявам да се грижите за себе си и да успявате да откривате радост и в най-малките моменти и неща. Обичам ви!“, написа Мишел.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Тя никога не се е страхувала да се разкрива пред хората. Не само, че не се тревожи да покаже натуралното си лице, а и през последните години Мишел издаде мемоарите си „Becoming“. През май стрийминг платформата Netflix реши да екранизира историята на Мишел с документалния филм, носещ същото име. Там г-жа Обама застава пред камерата, за да разкаже още веднъж историята си. Тя е и продуцент на продукцията.

Малко след това Мишел стартира и своя подкаст, където продължава да комуникира с хората и да обсъжда интересни теми, като например менталното здраве. Нейната откровеност за това, че е стигнала до депресия по време на карантината, спечели много слушатели на Мишел.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР