Запознайте се с Тика, новата интернет звезда

Да, Тика е куче, което набира хиляди последователи, а вече си спечели и признанието на списание Vogue…

eva.bg 15 January 2021

Снимка: Instagram

По време на карантината часовете, прекарани в безцелно ровене из Инстаграм, се увеличиха значително. Много хора опитаха нови техники, с които да прекарват по-малко време пред екраните. Но не можем да отречем, че понякога така намираме забавни и интересни профили, които ни карат да се усмихнем.

Запознайте се с Tika the Iggy, или с кучето Тика италианският грейхаунд!

Тика се превърна в същинска интернет звезда през последните седмици. Наричат кучето „най-сладкият моден инфлуенсър“, защото на всяка снимка и видео домашният любимец носи стилни кучешки дрехи. Дори и Vogue написаха статия за това куче с впечатляващ гардероб.

Най-популярното видео с Тика е това, в което кучето сменя различни визии, „обяснявайки“ как карантината е провалила шанса й да ги покаже навън на приятелите си. Разбираме те, Тика!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by tika the iggy (@tikatheiggy)

Както се казва в описанието в профила, Тика е от Монреал, Канада. Като истински моден инфлуенсър, всеки ден тя радва последователите си с нов пост и нова цветна дреха.

Ако социалните мрежи са ви доскучали и всички модни блогъри ви се струват някак еднакви, последвайте Tika the Iggy. Страницата на кучето е наистина оригинална и ще внесе цвят в еднообразния ви фийд.

 
 
View this post on Instagram

A post shared by tika the iggy (@tikatheiggy)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР