Как Кейт Мидълтън отпразнува 39-ия си рожден ден

eva.bg 11 January 2021

Любимката на британския народ Кейт Мидълтън навърши 39 години през уикенда.

Всички очакваха от херцогинята на Кеймбридж да публикува сантиментална семейна снимка от празничния си ден. Кейт обаче винаги успява да изненада приятно всички, дори и когато опровергава очакванията им.

Вместо да бъде център на внимание навръх рождения си ден, съпругата на принц Уилям избра да насочи фокуса върху най-важната тема в момента, а именно пандемията.

В навечерието на рождения си ден Кейт участва в благотворителна видеоконференция, по време на която сподели, че всеки ден, без изключение, разговаря със своите деца за коронавируса и огромното значение, което има този проблем в нашето съвремие.

Без специални фотосесии и кралски блясък, Мидълтън публикува кадър от скорошното си кралско турне в социалните мрежи. На снимката тя е с маска и ръкавици, но макар и половината й лице да е скрито, усмивката й личи.

С този кадър херцогинята благодари за пожеланията, които получава цял ден, но подчерта, че всичките й мисли и усилия са насочени към хората, работещи на първа линия по време на пандемията.

Тя изказва своята почит и признателност към всички работници, които продължават да изпълняват професионалните си задължения, рискувайки своето здраве. В момента Великобритания е блокирана за трети път. Британците останаха очаровани от човечността и благородството на Кейт. Много от тях коментираха, че тези думи са достойни за една бъдеща кралица.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР