Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат

След 6 години брак, приказката свърши

eva.bg 06 January 2021

Снимка: Getty Images

Ким Кардашиян и Кание Уест, най-влиятелната двойка в американската поп култура, са разделени от известно време и в момента подготвят развода си, както издаде приближен до семейството пред Page Six. Ким вече е наела бракоразводния адвокат Лора Весер, която работи за много знаменитости.

Любовната история на Ким и Кание се разви буквално пред очите на хората, тъй като тогава риалити шоуто Keep Up With The Kardashians бе в своя пик.

След 6 години брак двамата имат четири деца, две от които бяха износени от сурогатна майка. Слуховете за проблеми в отношенията им започнаха още през юли, когато започна кампанията на Кание, който се кандидатира за президент на САЩ. На предизборен митинг в Южна Каролина той изнесе скандална реч, в която говореше за твърде лични неща, засягащи живота му с Ким. Тогава, според приближени, съпругата на Кание го заплашва с развод, ако продължи политическите си изяви. Пред хората обаче Ким го защити и помоли за съчувствие към рапъра, който страда от биполярно разстройство.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Очевидно обаче проблемите между тях не са толкова скорошни. Според източниците Кание е уморен от това, че семейството му постоянно е в центъра на събитията – това е част от работата и личността на Ким:

„Разводът е неизбежен“, заявяват те. От известно време феновете на двойката забелязват, че Ким не носи венчалната си халка, а Уест не присъства в повечето й постове в социалните мрежи. Оказва се, че той е прекарал последните няколко месеца в имението си в Уайоминг. Двамата все още не са обявили нищо публично, но новината за края на отношенията им се разпространи бързо.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР