Нова звездна двойка на хоризонта

Хари Стайлс и Оливия Уайлд са заедно?

eva.bg 05 January 2021

Снимка: Getty Images

„Първите лоши новини за 2021 г. са тук: Хари Стайлс вече е зает!“, шегуват се в социалните мрежи феновете на певеца.

Причината за това са снимките, които тъкмо излязоха в Page Six, а на тях Стайлс е ръка за ръка с красавицата Оливия Уайлд. Двамата са преплели пръсти и изглежда са на романтична разходка.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NRJ Hit Music Only (@nrjhitmusiconly)

Тъй като Хари се изявява и като актьор, в момента той е насред поредния си филмов проект. Това е психотрилърът Don’t Worry Darling, на който Оливия Уайлд е режисьор.

По време на снимките двамата очевидно са се сближили. Хора от продукцията веднага издадоха малко информация за новата звездна двойка. По думите им романтичните отношения на Оливия и Хари са започнали едва преди няколко седмици. Припомняме, че през ноември стана ясно, че актрисата се е разделила с годеника си Джон Съдейкис.

През декември Уайлд даде интервю за Vogue, в което изрази щастието си от това, че ще работи с Хари Стайлс в новия си филм: „Много се развълнувах, защото всички ценят Хари заради уникалния му стил. А този филм е изключително стилен! В него има много разкош, а Хари е така ентусиазиран от този факт. На много актьори не им пука изобщо за такива детайли“, каза тогава Оливия.

Ако червените килими се завърнат скоро, ще очакваме да ги видим заедно официално.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР