Създадени за нас BYVELA

Фината бижутерия на основания през 2016-а бранд печели сърцата с уникален дизайн и лично отношение към клиента

Невена Дякова 23 December 2020

Повлиян от космополитната атмосфера на Лондон, но реализиран в България в рамките на няколко години, бранд като BYVELA ни показва, че когато нещата се случват с любов и отдаденост към един проект успехът не може да подмине създателите му. Висок клас дизайнерски бижута, изработени като персонализирани модели от сребро, злато, диаманти, циркони и перли, с модерно-класическа визия, фини и елегантни линии, продуктите на BYVELA са задължителна спирка за изкушените от материята в Instagram. С повече от 20 хиляди последователи в социалната мрежа, брандът е предпочитан избор за ювелирен подарък от младите, прогресивно мислещи хора с отношение към дизайна и минималистичната визия.

Как започва всичко?

Завръщане в България след години, прекарани в Прага, Женева, а накрая Лондон, където работи една година за административния отдел на голяма британска фирма за бижута, продаваща на гиганти като Net-A-Porter, Matches Fashion, La Rinascente, вдъхновяват Вела да даде полет на собствените си дизайн фантазии. След няколко нахвърлени скици в тефтера си, тя решава да изработи 1-2 модела за близки и приятели, които обаче се харесват на много повече хора отвъд кръга от познати на дизайнерката… След 4 години, в които, разбира се, не липсват безсънни нощи, както и демотивиращи моменти, марката се превръща в лидер в нишата, а постепенно между преобладаващия процент клиенти от нежния пол се усилва делът на господата, които отразяват не по-малко качеството и красотата, заложени в продуктите BYVELA.

Персонализираният подход към всеки клиент също е част от ДНК-то на бранда. Да, бижутата на BYVELA се изработват индивидуално за всеки, което се явява сложен процес в технически аспект, признават от марката, но по този начин се покриват всички изисквания на клиента, създавайки усещане за неповторим ексклузивитет на изработката.

Органичното нарастване на последователи в социалните мрежи (4000 души от юли месец насам!) превръщат 2020-а в повече от успешна година за бранда. Плановете за идната година са не по-малко амбициозни. Очаква се BYVELA да стъпи на европейските пазари, както и да лансира специална линия сватбени бижута плюс премиум колекция от модели, изработени от злато и диаманти.

Защо да изберете бижу от BYVELA? Отговорът на EVA в 6 точки:

1. Празнува любовта – тя често присъства като елемент в дизайните на BYVELA, защото покупка на бижу от тях винаги е израз на любов – към себе си, към приятелка, към всяка жена, оставила следа в живота ни.

2. Подарява деликатна красота – всеки модел на BYVELA ще разчупи аутфита ви, без да доминира и натежава на визията, която сте избрали за вашия специален повод.

3. Излъчва женственост – думата, която описва най-добре стила на бижутата, изработени от BYVELA.

4. Държи на индивидуалността – брандът работи изцяло in-house, което позволява всеки модел да бъде изработен според желанията и предпочитанията на клиента, на който се дава и пълна свобода при избора на материали – злато, сребро, диаманти, циркони.

5. Предлага класика в модерен прочит – насочваме вниманието ви към „колието с име“ - запазена марка на BYVELA, към която брандът добавя и своите емблематични камъчета.

6. Изненадва ни в специални моменти – като раждането на бебе! Новата колекция на BYVELA - MOM&BABY, предлага изключително сладки колиета с плочка, върху която може да се изпише име, инициали и други данни, свързани с раждането на вашето съкровище.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР