Годината на белия метален Вол

eva.bg 02 January 2021

Белият метален вол ще седне на трона точно на 12 февруари 2021 г. Ако прочетете, че годината, която ще премине под неговия знак, ще е година на развлечения, безгрижие и пътешествия, ще повярвате ли? И с право.

2021 г. изисква от нас трудолюбие, упоритост и скромност. А също така – търпение и здрави нерви. Белият метален вол няма да насърчава никаква екстравагантност в действията и решенията ни, никаква суета в отношенията.

Хубава година за онези, които обичат работата си и не са зависими от бързия успех. Волът е много търпелив и работлив и никак, ама никак не обича да губи.

Символът на 2021 г. e много спокойно животно. След всички изпитания на високосната 2020 г. с нейните епидемии, кризи и карантини, трябва да очакваме стабилност и постоянство през следващите месеци. Искаме да вярваме, че 2021 г. ще даде възможности за подобряване на материалното положение, което бе проблем за много хора през 2020 г. Това обаче изисква полагане на усилия. Белият метален вол е доста консервативен, ще бъде в подкрепа на онези, които работят много, разчитат само на себе си и в същото време остават честни с околните.

Елементът метал означава отговорност, решителност, честност и постоянство. Хората, родени в Годината на Вола, са сдържани, точни, внимателни в думи и действия. Може да разчитате на тях, те винаги ще ви подкрепят в нужда. Вероятно през 2021 г. ще срещнете такъв човек и ще може да видите тези добри качества, които елементът на метала означава.

Волът не обича иновациите и промяната. 2021 г. ще бъде период на укрепване на семейните традиции. Символът на годината ще бъде благоприятен за онези, които се грижат за близките си, зачитат мнението на другите, изпълняват обещания и отделят време на семействата си.

Бялото със сигурност е основният цвят на предстоящата 2021 г. Той може да се използва в дрехите и интериора. Като цяло заложете на спокойна цветова схема: подходящи са бежови, кафяви, млечни, сини и сиви нюанси. И в никакъв случай червено, защото може да разгневи вола.

Предлагаме ви нещо забавно – оцветете тотемното животно на годината така, както на вас ви харесва. И нека годината на белия метален вол да заблести във вашите собствени цветове!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР