Под елхата

Коледен wish list

Елка Влаховска 21 December 2020

Яж, пий и се весели, докато имаш вкус към живота. Така си казвам в навечерието на новогодишните празници.

за Новата година
Ще посрещна новата 2021-ва разточително, щедро, като истински хедонист и съм сигурна, че ще изтрия всички тъжни моменти от изминалата година с великолепното шампанско Тетанже Конт дьо шампан блан дьо блан, произведено в избите на бившия манастир „Сен-Нисез“ от 13. век в Реймс. Направено от 100% шардоне, подбрано от Гран крю лозята в Кот де Блан на Шампан, то ще се появи на трапезата ми в цялата си блестяща, златна слава и с радостния си поток от фини и деликатни мехурчета. От Winebox.

кой намига от дивана?
На кого ми напомни изображението върху декоративната възглавничка на H&M Home? На Синди Крауфорд, един от любимите ми модели от 90-те. Познайте дали устоях на изкушението да си я поръчам незабавно от онлайн магазина.

за да съм шик
Откакто открих елегантността на бездимното устройство IQOS, съм му верен фен. Благодарение на него захвърлих цигарите и забравих за цигарения дим. Изчезна и миризмата по косата и дрехите ми, а заедно с това и усмивката ми засия. Тази година ще си подаря за Коледа IQOS 3 Duo Frosted Red - най-новото лимитирано устройство в два цвята - сребърно синьо и бордо.

бяло и злато за късмет
Както е различна тази година в сравнение с другите, така и коледната ми декорация няма да следва традиционните червено и зелено. Залагам на по-минималистичен декор, нелишен обаче от усещането за блясък. Подарявам си с радост коледните играчки на H&M Home. Нека празникът да е в бяло и златно!

в плен на „Леденото цвете“
Украсяването на коледното дърво е един от най-съкровените ритуали за празника. Улавяйки нежната красота на ефимерния спектакъл на природата, „Леденото цвете“ на Georg Jensen, от магазин Genesis, докато се върти и блести, ще внесе елемент на магия в дома.

аромат на лукс и щастие
Малко удоволствия в света могат да се сравнят с насладата домът ти да е изпълнен с деликатни ухания. С ароматните свещи Pomegranate Noir на Jo Malone от магазин Delirium сякаш се обгръщам с воали от нежност и потъвам в онова небитие на мечтите, което толкова се доближава до щастието. Абсолютен must have за зимните дни. За приятелката ми от детството пък ще купя ароматния дифузер Pine and Eucalyptus на Jo Malone, за да й напомни с мириса на бор и евкалипт за щастливото лято, което прекарахме заедно преди години, обикаляйки Гърция.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР