На бар по пижама

Нищо не допълва удоволствието от зимните вечери у дома така, както домашният бар. Независимо дали проектирате това място за забавление в кухнята, дневната или мазето, то незабавно създава усещане за лукс и комфорт

Елка Влаховска 15 December 2020

Nero Bar Chair, MyFace

Снимка: пресофиси

Тъй като все повече хора остават вкъщи поради ограничения за посещение на клубовете и баровете, домашният оазис се превръща в популярен начин да се забавляваме у дома.

Прескачането до бар навън вечер, разбира се, има своите предимства, но пък какво удобство е понякога просто да останете по пижама или в небрежен тоалет, за да изкарате вечерта, забавлявайки се добре. Залагайки на добрия дизайн, може да превърнете личното си пространство в достоен „съперник“ и на най-атрактивните клубове.

Според интериорните специалисти основният въпрос, на който трябва да отговорите, преди да пристъпите към осъществяване на идеята, е от какви уреди имате нужда и на какво разстояние от мястото за сядане те да бъдат позиционирани. Искате ли мивка, хладилник или дори микровълнова печка? Ако е така, ще трябва да вземете предвид бюджетните разходи и възможността за достъп на вода и електричество в частта от дома, където искате да инсталирате минибар.

От бар столовете до лампите, домашният бар дава възможност да покажете личния си стил. Ако искате да постигнете внушение за лукс, заложете на мраморен плот, ефектно осветление и бар столове, облечени в кадифе или гладка кожа.

Домашният бар може да добави перфектния щрих към кухненския декор и да преобрази цялото пространство. Кухнята се превръща в чудесно място за „излизане“ със семейството и приятелите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР