16-годишната дъщеря на Хайди Клум с първи стъпки в модната индустрия

И то какви!

eva.bg 11 December 2020

Снимка: Instagram

Хайди Клум не е от родителите, които показват децата си. В различни издания лицата на децата й са се появявали, но кадрите са били винаги папарашки. Сега обаче Хайди реши, че е време да позира с най-голямото си дете – дъщеря си Лени – и то не къде да е, а за корицата на германския Vogue.

16-годишната Лени се ражда през 2004 г. Биологичният й баща е италианският бизнесмен Флавио Бриаторе, с когото Хайди има страстна връзка през 2003 г. Тя обаче продължава кратко. Когато Хайди е бременна с Лени в шестия месец, с Флавио се разделят. Точно по това време супермоделът се запознава със Сийл, с когото ще се оженят година по-късно.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Бизнесменът почти никога не засяга темата за дъщеря си, макар и да е питан многократно защо я е оставил. През 2016 г. обаче той категорично заяви: „Лени не е изоставена. Тя е моя родна дъщеря, а ние тримата с Хайди и Сийл решихме, че тя трябва да бъде осиновена от Сийл и да живее в истинско, сплотено семейство.“

Лени расте като красиво и усмихнато момиче, също като майка си. Няма по-силен дебют от корица за Vogue. Уверени сме, че тепърва ще виждаме още от Лени Клум, която има късмета майка й да бъде един от най-успешните супермодели в индустрията и неин ментор.

„Дъщеря ми е уверена млада жена. Толкова се гордея с теб, Лени! И не защото избра точно този път. Сигурна съм, че каквото и да правиш, решението е само твое. Винаги си знаела точно какво искаш и какво не искаш. Гордея се с това, че знаеш как да покажеш на хората коя си!“, написа Хайди в Инстаграм.

„Знам, че да си моя дъщеря не е лесно. Нямаше възможността да растеш нормално. Но се питам какво всъщност е „нормално"? Израсна с три различни бащи, така че не си имала най-спокойното детство. Но ти имаш таланта да извлечеш най-доброто от всичко!“, добави супермоделът.

Лени не е първото дете на известни родители, което ще се опита да си спечели свое място в модната индустрия. Това успя да направи Кая Гербер, дъщерята на Синди Крауфорд, както и Кендъл Дженър, част от популярното семейство Кардашиян.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VOGUE Germany (@voguegermany)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР