Спектакълът "План Б" - светлината след мрака на зависимостите

eva.bg 09 December 2020

Документалният спектакъл за зависимостите „План Б” е създаден по истинските истории на хора, преминали през ада на алкохола, наркотиците и хазарта. Хора, които са позволили на материалното, на страстите и суетата да ги превземе изцяло. Трупането, властването, искането обикновено запращат човека в една духовна тъмнина, която му показва грешните пътища. Спектакълът обаче не се концентрира само в проблема, но търси и решението, аварийния изход – План Б. Как да намерим воля и импулс в себе си, за да трансформираме грозното в красиво, мрака – в светлина, злото – в добро. Какъвто всъщност е смисълът на изкуството. Пък и смисълът на живота.

Драматург на спектакъла е Яна Добрева, идеята и постановката са на Михаил Милчев, хореограф е Велислава Цветкова-Дипчикова, дигитален артист – Петко Танчев, Милен Апостолов е композитор. Участват Борис Коев, Георги Димов, Гергана Либова, Димитър Пишев, Ивета Маринова, Светлина Станчева.

Можете да гледате премиерата на спектакъла „План Б” (продуцент е „M&B Productions”) на 10-и декември, четвъртък, от 19:30 ч. на сцената на Сити Марк Арт Център.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР