Технологично съвършенство

Бизнес лаптопите на MSI

eva.bg 10 December 2020

Технологиите днес представляват изключителна форма на себеизразяване. Каква марка ще изберем, никога досега не е било толкова лично. То е заявка за това кои сме ние, какви са нашите ценности, амбиции и мироглед. 

„По техниката посрещат“ не е само леко променена българска поговорка. Модерният начин на живот налага стандартни (и нови стереотипи), в които работните ни процеси, съвременното бизнес излъчване и нашият професионален капацитет неизменно се свързват с технологичните ни умения и избор. Всички тези „джаджи“, които носим и с които работим, са част от нашия облик пред колегите, клиентите, партньорите. И ако можем да си позволим да осъвременим още една пословица, тя би звучала така: „Покажи ми лаптопа си, за да ти кажа какъв си“.

На Вашето внимание: колекцията бизнес лаптопи от MSI

Със сигурност вашата хай-тек визитка започва с преносимия компютър. От времето, когато това беше просто една черна кутия, са изтекли много битове в необятното пространство и днес под светлините на прожекторите излизат най-новите модели на MSI от серията Modern и Prestige. Те са иновативни, различни и носят гравирана върху себе си цялата мистика на легендарното животно на Изтока – дракона!

За модерните

Моделите MSI Modern 14 B10MW във вариант класическо черно или „романтично“ синьо, или MODERN 15 A10M (съответно диагонал на екрана 14 и 15 инча) впечатляват със своя специфичен стил, който съчетава най-съвременните технологии (бърз SSD диск, FULL HD IPS екран, USB- Type C) и дизайн, който ще отговори на изискванията дори на най- взискателните потребители.

Гарантирано лаптопът MSI от серията Modern няма да е просто технологичен аксесоар, с който да правите селфита, които ще направят Инстаграм страницата ви неотразима, но и истинско технологично бижу, с което да работите активно и да създавате страхотно съдържание с живи и ярки цветове.

Сигурни сме, че ще се влюбите в усъвършенстваната клавиатура, която прави писането още по-приятно, но и в подсветката на клавишите, благодарение  на която ще можете да работите удобно вечер (в леглото), без да се тревожите за по-ранния залез на естествената слънчева светлина през зимните месеци.

За лидерите

Когато говорим за безапелационно впечатление и безукорен бизнес стил, тогава MSI поставят в центъра на сцената своята изключителна серия Prestige.

Прецизни и детайлни цветове, премиум детайли в дизайна, в които ще се влюбите, и екран, колкото тънък, толкова и пленителен.

Това не е просто лаптоп, това е истинско технологично чудо, което ще издигне нивото на вашата продуктивност до непознати висоти. Само ще споменем някои от спецификациите – до 16 часа работа на батерията, 3 пъти по-бърз wi-fi, 6 ядрен процесор и до 64 GB памет.

А най-хубавото – от MSI са взели предвид „новото нормално“ и са сертифицирали  серията си с т.нар. Quiet Mark, което означава изключително тиха работна среда независимо дали ще се трудите в офиса, или у дома.

За марката

Компанията идва от Тайван и през годините се налага като изключителен партньор в гейминг индустрията. С иновативен подход и още повече фокус върху нуждите и производителността на потребителите на лаптопи, MSI създава серии от преносими компютри, които дават възможност не само да постигате чудесни резултати докато работите или се забавлявате, но и ви дава вдъхновение от своите дизайни, така че да се идентифицирате с марката.

Драконът на щита в логото на MSI символизира точно това: иновация, сила и мощ, съчетани в перфектния ви ежедневен помощник, лаптопа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР