Гуинет Полтроу: Всяка вечер пия японско уиски

eva.bg 04 December 2020

Снимка: Instagram

Гуинет Полтроу винаги е била пример за здравословен начин на живот. Наскоро актрисата, която поддържа перфектна фигура и кожа на 48 години, разкри някои от своите правила, които спазва задължително, за да изглежда така.

Тя обаче не спести на хората признанието, че си позволява малко изкушения, без които не може. „И аз съм човек, който невинаги успява да се сдържи и да се храни здравословно всеки ден, на 100%. Всяка вечер си позволявам японско уиски в малки количества. Обожавам и пържени картофи, които вървят чудесно с него. Похапвам и от тях понякога“, казва актрисата.

Лишението от абсолютно всичко, което ви носи удоволствие, също не е здравословно и Гуинет отдавна е разбрала това. Но по всички останали параграфи тя е абсолютно стриктна – пие поне по 2-3 литра вода на ден и в менюто й са включени много полезни храни, богати на витамини и минерали.

„В даден момент всичко ми сочеше, че това как се храня влияе ми влияе не само на енергийно ниво, но и на външния ми вид. Всичко се отразява върху кожата“, категорична е Гуинет.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Една от тайните й за красота е редовният спорт: „Наистина вярвам в движението. Да бъдете здрави и красиви е просто – спете достатъчно, яжте полезна и питателна храна, бъдете с хората, които обичате и… правете секс“, казва Полтроу, която смята, че за щастлив и здравословен живот не е нужно много.

Актрисата добавя, че често си прави полезни вани със соли. Ако й предстои важно събитие, а лицето й е подпухнало, Гуинет се мие с ледена вода.

Кожата на лицето си в дългосрочен план поддържа също с простичко правило – използва минимум грим, тъй като козметичните продукти съдържат много токсични добавки. Полтроу създаде своя бюти линия Goopglow, която отговаря на критериите на актрисата за здравословна козметика, чиста от всякакви вредни вещества.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР