Григор Димитров и неговата Лолита

Какво знаем за новата жена до българския тенисист

eva.bg 03 December 2020

Снимка: Instagram

Свикнали сме да гледаме Григор Димитров с красива жена до себе си (освен на тенис корта, където поставя спортни рекорди). Доскоро Гришо бе свързван с Никол Шерцингер, с която имаха дългогодишни отношения. Те обаче приключиха миналата година, Шерцингер продължи напред с нов партньор до себе си, и всички бяха любопитни да видят коя ще бъде новата избраница на българския тенисист.

Преди около седмица започнаха слуховете, че има нова жена до Гришо, тъй като едно красиво момиче бе забелязано в ложата му по време на турнира във Виена.

Това момиче е Лолита Османова и преди броени дни двамата потвърдиха отношенията си, публикувайки снимка в социалните мрежи от „Моста на влюбените“ в средновековния френски град Анси.

Ето някои от най-любопитните факти за новата възлюбена на Григор Димитров.

Лолита Османова е на 25 и е дъщеря на руския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов.

Баща й е от кавказката република Кабардино-Балкария. Той има проблеми с руските съдебни власти, поради което е принуден да живее в Монте Карло (там живее и Лолита, както и Григор). Компанията му е подведена под съдебна отговорност за монопол.

Лолита споделя страстта на Гришо в тениса. Всъщност самата тя играе и е била обещаващ талант, докато не получава сериозни контузии. Сега тя играе за удоволствие.

Османова има един брак зад гърба си с арменския милиардер Алберт Авдолян, собственик на телекомуникационна компания „Гаспар“.

Двамата се женят през 2017 г., а сватбата им струва 25 милиона долара.

Но това не е всичко – блондинката има честта да се омъжи в Dolby Theatre в Лос Анджелис – в залата, където се провеждат Оскарите.

В специалната вечер, докато младоженците празнуват, им пее Лейди Гага. Само половин милион долара са изхарчени за цветята на събитието, на което има 800 гости.

Лолита се омъжва в рокля от знаменития дизайнер Зухаир Мурад, която тежи цели 50 килограма.

Целият този разкош обаче не носи успешен брак на младоженците и те се развеждат само година по-късно.

След развода русокосата красавица се фокусира върху себе си, пътешества и стартира свой моден блог. И тъй като не се разделя със страстта си по тениса, на кортовете в Монте Карло тя се среща с Григор.

Лолита Османова също така ръководи Luxury International Magazine – луксозно месечно списание, издавано на английски и руски в седем държави.

Запознайте се с новата жена до Григор Димитров в галерията ни.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР