Впечатляваща Джилиън Андерсън

eva.bg 01 December 2020

През последните десет години си имах своите моменти, в които оплаквах младостта си, но според мен това е важна част от процеса. Факт е, че нито аз, никой който и да е може да направи нещо по въпроса. Младостта си отива, ние остаряваме. Просто трябва да приемем годините си, независимо на колко сме, и да се опитаме да се харесваме възможно най-много“, казва Джилиън Андерсън, която на 52 години изглежда наистина впечатляващо и по-важното е, че остарява красиво и естествено.

Доказателство за това е поредната й красива фотосесия. Този път тя е за списание Porter, чиято корица актрисата краси. Поводът е участието й в новия сезон на „Короната“, където играе Маргарет Тачър.

„Според мен в Европа е по-прието жените да остаряват естествено и всички намират този процес за красив. В Америка обаче и по-специално в Лос Анджелис, нещата не стоят така – там бръчките са недостатък. В жените винаги ще има желание да спрат старостта, но в крайна сметка, колкото и да е трудно, трябва да приемем ситуацията – няма как“, казва още Андерсън и няма как да не се съгласим с нея.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР